UUTISET

Rovaniemi Pakkaskisat 4.-5.1.2020

By 6 tammikuun, 2020 No Comments

Oskari Laamanen #868, Junior 14-16: Voitto molempina päivinä! “Ensimmäisenä päivänä alkoi heti aika-ajoista ajo kulkemaan. Ekasta erästä huono lähtö, mutta ajo kulki ja voittoon. Toisesta erästä taas huono lähtö, ja näkyvyys haittasi ohituksia, mutta nousin kuitenkin kolmanneksi. Se riitti kisan voittoon. Toisena päivänä huonoista lähdöistä huolimatta taistelin pisteet eristä siten, että voitto tuli kotiin. Olen erittäin tyytyväinen viikonloppuun. Kelkka, kuski ja tiimi toimii! Lähtöjen osalta täytyy vielä treenata, niissä meinaan jäädä. Onneksi vielä pari viikkoa aikaa hioa niitä ennen Paljakan SM- aloitusta”

Otto Tukiainen #70 ajoi tyylikkäästi lauantaina Mini Juniorit 9-11- luokasta hopeaa! Sunnuntaina epäonnea matkalla, sijoitukseksi sija kuusi, josta jälleen uutta oppineena jatketaan kohti seuraavia kisoja. “Hauskaa oli ja tiimin kanssa on mukava reissata yhdessä. Ajot meni mukavasti, nyt keskitytään seuraaviin.”

Jesse Hottinen #145, Pro Lite: Lauantaina finaalipaikka, josta sija 14. “Pakkaskisoihin lähdin treenimielellä, saamaan tuntumaa tulevia SM-kisoja varten. Lauantaina aamusta lähtien pienet tekniset murheet haittasi ajoa, mutta finaaliin kuitenkin selvittiin, vaikka siellä menestys jäi 14. sijaan. Karsinnoista oman ryhmän sijat 5 ja 2. Harmitus oli suuri, kun sunnuntai jäi minulta kokonaan ajamatta teknisten ongelmien vuoksi. Lähdin harjoituksiin kokeilemaan oliko huoltotöistä apua lauantain ongelmiin, mutta vaikeudet jatkuivat.”

Pieti Puhakka #168, näytti jälleen mallia nuoremmilleen, ajamalla tasaisesti hyviä suorituksia koko viikonlopun ajan PRO- luokassa. Molempina päivinä heittämällä finaaleihin, joista sijoitukset kuusi ja neljä.
“Pakkaskisat toimi loistavana treenipaikkana SM- kisoja ajatellen. Ajo ei ollut lauantaina parasta Pietiä, mutta sunnuntaina ajo sujui jo rennommin ja paremmin. Lähden odottavaisin mielin tulevaan kauteen.”

Luka Tukiainen #48 ja Juuso Vuori #17, Juniorit 11-14: Pojat ajoivat hienosti kartuttaen taitojaan tuleviin koitoksiin. B- finaalista lauantaina sijat 8 ja 10. Sunnuntaina sijat 6 ja 7. “Vielä on paljon opittavaa isolla kelkalla ajamisesta, mutta hyvältä tuntuu ja tästä lähdetään kirimään vauhtia”, pojat pohtivat.

Toimitus

About Toimitus

Leave a Reply