Skip to main content

?  LUKA TUKIAINEN  ?

SEASON AFTERMATH 2/8
Luka Tukiainen #48, Juniorit 11-14

Jippikaijee! Luka Tukiainen odottelee jo innolla kesäloman alkua. Lukan kesäharrastuksiin kuuluu muun muassa motocross ja vesijetteily, joten kesäkin on motorsporttia täynnä, unohtamatta kuitenkaan Kuopion Eläinpuistolla puuhailua yhdessä äitinsä Miian kanssa. Vaan kurkataanpas hieman Lukan kilpakauden viimeisimpiä tuloksia…

Luka lähti innolla kohti Oulun Stadion Snowcrosseja 26.-27.3.2021. Stadikka kisat ovat aina olleet Crane Hill Racing tiimin junioreiden suosiossa, ja vauhtia riitti myös Lukalla.

Perjantaina Luka nappasi oman ryhmänsä alkueristä sijat 7 ja 7. Last Chancessa sijaksi jäi 12 ja näin ollen Luka ei aivan yltänyt finaaliin. Lähtöjen osalta Lukalla oli hieman vaikeuksia.

Lauantaina Lukalla oli huikea vauhti päällä, ensimmäisestä erästä sijalle 7, mutta toisessa erässä nähtiin sitä Lukan todellista vauhtia. Luka nappasi huikean lähdön ja sijoittui komeasti kolmanneksi ryhmässään!
Last Chance- erässä sijoituksena viides sija.

Kauden SM- päätöskilpailussa Paljakassa Luka nappasi alkueräsijat 6. ja 8. Ensimmäisessä erässä Lukalla oli hurjaa vääntöä, ja pääsi nousemaan välillä jo viidennelle sijalle. Last Chance erästä sijalle 12, kakkospaikalta kaatumisen myötä. Kausi 2021 päättyi Lukalla Suomen Cup- pisteissä hienosti sijoitukseen 20/31. Juniorit 11-14- luokka on yksi tiukimmista luokista, sillä siinä ikäerolla on jo suuri merkitys. Ala-asteikäiset vastaan jo yläastelaiset.

Lukan osalta on ollut huikeaa huomata kauden aikana tapahtunut kehitys. Luka on saanut paljon rohkeutta lisää, ja selvästi tiimikaveri Jonaksen opit ovat vieneet eteenpäin. Alkukauden jännitys oli nopeasti poissa, kun alkoi tuplat ja triplatkin treeneissä luonnistua! Huikea matka tähän asti, ja ensi kaudella tullaan varmasti näkemään uusi haastaja Juniorit 11-14- luokan kärkikymmenikössä. Lukalla on nälkää ja taitoa kasvaa vielä menestyneeksi kilpakuljettajaksi!

Luka kiittää perhettään, tiimikavereita ja huoltomiehiä, sekä erityisesti tiimin tukijoukkoja kilpakaudesta 2021!

 

Kiitos kuvista Jari Lauri/ omikron.kuvat.fi

cranehillracing

Leave a Reply