Esimerkkejä näkyvyyskeinoista

Tiimin verkkosivut

Verkkonäkyvyydellä tarkoitetaan sitä, miten yrityksesi näkyy erilaisten sisältöjen voimin verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Lisänäkyvyyteen on hyvät mahdollisuudet yhteistyökumppaneiden verkkosivujen kautta, kun kuvat, kuulumiset ja videot saavat huomiota omien verkkosivujen lisäksi laajemmassa mittakaavassa. Crane Hill Racing tarjoaa mahdollisuuden yhteistyökumppaneiden sisällölle verkkosivuillaan sekä muilla alustoilla.

Sosiaalinen media

Facebook, Instagram ja YouTube ovat loistavia keinoja olla esillä ja luoda näkyvyyttä yhteistyökumppanin toiminnalle, brändille ja tuotteille. Kuvilla, videoilla, hashtageilla ja merkinnöillä voidaan ohjata seuraajia yhteistyökumppaneiden profiileihin. Crane Hill Racing voi toiminnallaan myös tuottaa toivottua sisältöä. Sosiaalisessa mediassa yhteistyökumppania voidaan tuoda esiin jakamalla, tykkäämällä ja kommentoimalla kuvia, päivityksiä tai muuta sisältöä.

Tapahtumat ja kilpailut

Snowcross on kovassa nosteessa ja tapahtumat keräävät tuhansia kaikenikäisiä katsojia. Lajin ympärillä pyörii paljon eri yritysten edustajia ja sidosryhmiä, joten snowcross -kilpailut ovat hyvä paikka markkinointiin ja verkostoitumiseen. Crane Hill Racing -tiimin varikkopiste sijaitsee kaikkien osakilpailuiden parhailla paikoilla. Minne ikinä Crane Hill Racing meneekin sitä ei voi olla huomaamatta. Tapahtumat näkyvät tiimin sosiaalisen median julkaisuissa ennen tapahtumaa ja sen jälkeen. Kilpailuiden lähetykset näkyvät televisiossa, joten yhteistyökumppani on edustettuna myös siellä. Tiimillä on hyvä yhteys niin kuskien, taustajoukkojen ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Tiimin vaatetus, kuljetus- ja kilpakalusto

Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus näkyä Crane Hill Racing tiimin vaatetuksessa sekä kuljetus- ja kilpakalustossa. Kalusto näkyy liikenteessä, kisapaikoilla ja tapahtumissa. Tiimin vaatetus näkyy eri medioissa julkaistavissa kuvissa ja videoissa sekä itse kisapaikalla.

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Jonna Hottinen: [email protected] p. 050 4319 317 / Petri Tukiainen: [email protected] p. 045 1208 208