UUTISET

Crane Hill Racing- Kohti kautta 2020

By 29 lokakuun, 2019 No Comments

Tiimin ajatukset ovat jo täysin kaudessa 2020. Crane Hill Racing vahvistuu entisestään ja sen myötä odotetaan myös menestyksekästä tulevaa kautta, sitä ennen treenataan vielä kovaa niin yksilöinä, että tiimin yhteisissä valmennuksissa.

Tiimipäällikkö Petri Tukiainen keskittyy näin kauden alussa saamaan suunnitellun kokonaisuuden pakettiin, varmistaen, että jokainen yksityiskohta on hiottu huolella. Poikansa Luka #48 ajaa kaudella 2020 Junior 11-14- luokassa, tavoitteenaan kehittyä kuljettajana. Epäonnisen edellisen kauden loukkaantumisen jälkeen Luka odottaa ehjää kautta. Otto #70 siirtyy ajamaan Mini Junior 9-11- luokkaan, jossa tavoitteena pitää hauskaa ja olla kauden 2020 ykkönen!

Pieti Puhakka #168 asettaa kauden 2020 tavoitteekseen PRO- luokassa puhdasta kultaa, ja tavoitteellinen treenaaminen on tuonut tulosta.  Seuraavaan kauteen on suuret panokset, joten löysäilyyn ei ole varaa.
-“Tiimin nälkä kasvaa uusien tulokkaiden mukana, ja odotan innolla tulevaa kautta. Tiimi on nyt tuttu, ja jo viime kausi osoitti sen, että tunsin oloni kotoisaksi ja mukavaksi, jolla on suuri merkitys siihen että ajo kulkee ja kehittyy”, kertoo Pieti.

Pro Lite- luokassa jatkaa taistoaan Jesse Hottinen #145, joka on päässyt erinomaiseen vauhtiin kuntoutumisensa kanssa. Tavoitteellinen treenaaminen ohjatusti tuo koko ajan lisää tulosta, nyt odotellaan enää viimeistä lupaa rasittaa lonkkaa kaikella voimalla. Lajitreenin aloitukseen on enää muutama viikko, eikä vauhti näytä hiipuneen tästä miehestä toipilaanakaan.

Tiimin tuore tulokas Oskari Laamanen #868 on jo konkari kisakentillä, ja odottaa jännityksellä nousemistaan Junior 14-16-luokkaan kaudella 2020, tavoitteenaan se kirkkain mitali, sillä vauhtia päästiin vilauttamaan jo Ylläs Mayhemeissä isojen junnujen luokassa. Oskarin isä Mikko Laamanen lähtee kauteen 2020 Crane Hill Racingin uutena Team Managerina.

Juuso Vuoren #17 tavoite kaudelle 2020 on siirtyminen Junior 11-14- luokkaan, opettelu ja tutustuminen ison kelkan saloihin ja pääseminen jossain vaiheessa kautta A-finaaliin. Juuson isä ja huoltomies Sami Vuori jatkaa tiimin luottomiehenä varikolla. Sami odottaa, että tulevalla kaudella kaikki menisi yhtä hienosti kuin edelliselläkin, kuskit pysyisivät ehjänä ja muutama podium- paikkakin saavutettaisiin.

Jessen isä ja huoltomies Pekka Hottinen odottaa tulevaa kautta innolla, mutta samalla maltilla, olettaen, että Jessekin pääsee kuntoutumaan ja sitä kautta harjoittelun makuun.

Pietin pitkäaikainen huoltomies Mika Rämä odottaa kauden 2020 sujuvan hyvässä hengessä ja toivoo kaikille kuskeille onnistumisia ja hyviä sijoituksia.

Aleksi Biriukov toimii jatkossakin tiimin erikoismiehenä varikolla ja kauteen 2020 on odotukset korkealla, kun tiimi saa vahvistuksia joukkoonsa.

Kalle Laamanen #569 lähtee kauteen 2020 odottavaisin mielin. Veteraanit- luokassa väläytettiin vauhtia jo Ylläs Mayhemeissä 2019, tuoden voiton kotiin. Tavoitteena onkin Veteraanit- luokan voitto!

Tiimi saa myös lisää varikkovahvistuksia joukkoonsa, palataan myöhemmin heidän odotuksiinsa kaudesta ja tiimin toiminnasta!

Jonna Simontaival #733 jatkaa somen ja tiimin hallinnollisten toimien hoitamista kuljettajan roolista käsin. Naisten luokassa tavoitteenaan kolmen parhaan joukkoon sijoittuminen. Jonnaan voit olla yhteydessä missä vaan tiimiin liittyvässä asiassa (esim. yhteistyö/sponsorointi, laskutus jne.) sähköpostitse [email protected]

Toimitus

About Toimitus

Leave a Reply